Køb

FRISKRISTET KAFFE

FÅ LEVERET DIREKTE TIL DØREN

Køb din kaffe her

TRÆT AF DÅRLIG KAFFE PÅ KONTORET?

FIRMA KAFFE

FÅ FRISKRISTET KAFFE TIL JERES VIRKSOMHED

BLIV KLOGERE HER

Tilbyd dine gæster friskristet kaffe

Café & restaurant

FÅ UNIKKE KAFFELØSNINGER SÅ I ALDRIG LØBER TØR IGEN FOR KAFFE

LÆS MERE HER

ÅRETS ADVENTSKALENDER 2023

Adventskalender 2023
Adventskalender 2023
Adventskalender 2023
Adventskalender 2023
Adventskalender 2023
Adventskalender 2023
Adventskalender 2023
Adventskalender 2023
Adventskalender 2023
Adventskalender 2023

Adventskalender 2023

299,00 kr Udslag Gem
Hvordan ønskes kaffen? Hele bønner

Glæd dig til en december fyldt med hyggelige stunder og udsøgte smagsoplevelser. Forkæl dig selv eller en du holder af med årets lækreste adventskalender 2023.

Du får i denne adventskalender, 4 unikke smagsvarianter af friskristet kaffe fra kaffefarme fra forskellige lande i Sydamerika og Afrika. Det er bl.a. sorter som er en fast del af vores sortiment, men også nogle helt nye lækre kaffer som er nøje udvalgte til denne kalender. Hver søndag i advent venter der en ny pose med 250 g hele kaffebønner eller malet til stempelkande eller kaffemaskine, hvis dette ønskes i stedet. Kaffesorterne i dette års kalender er både lys, mellem- og mørkristet kaffe som både er velegnet til filterbrygning, stempelkande og til espresso. 

Vi rister kaffen i dagene lige før afsendelse i eget kafferisteri, så du modtager kaffen så frisk som overhovedet muligt. På den måde smager du helt friskristet kaffe og oplever dens naturlige aromaer og unikke smagsnuancer. 

 

derfor copenhagen coffee dealers

friskristet kaffe

Alt vores kaffe er specialkaffe og bliver ristet i eget risteri.

Hurtig levering

Vores kaffe bliver altid afsendt indenfor 24 timer efter ristning.

MEDLEMSSKAB

Bliv medlem og få rabat på din kaffe

Personlig medlemsside

Administrer mængde, kaffesort og interval, når det passer dig.

Hvad siger vores kunder

SPAR PENGE VED MEDLEMSSKAB

TAG KAFFEGUIDEN

Har du også svært ved at finde den helt rigtige kaffe og hvilken mængde det skal være?
Det har vi løsningen på. Vi har netop udviklet denne kaffetest, som på baggrund af dine præferencer og dit behov finder frem til den kaffe som passer til lige præcis dig.

Tag vores guide og start dit medlemsskab med 10% rabat på de første 3 leveringer af den kaffe, der passer bedst til dig og dit behov.

Prøv guiden her

ER DU OGSÅ TRÆT AF DÅRLIG KAFFE PÅ ARBEJDET?

KAFFE TIL ERHVERV

VI LEVERER FRISKRISKET KAFFE TIL DIN GÆSTER, KUNDER ELLER MEDARBEJDERE INDEFOR 24 TIMER EFTER KAFFEN ER RISTET

Læs om vores kaffeløsninger

VI RISTER SELV

I EGET RISTERI

Vi udvælger nøje vores kaffer og rister selv i eget kafferisteri. Vi har ikke noget på lager, hvilket ville sige at alt vores kaffe bliver ristet efter ordre. Alt vores kaffe bliver afsendt indenfor 24 timer efter den er ristet.

LÆS MERE OM OS

Vi udvælger kun de bedste bønner

SINGLE-ORIGIN

Single-origin betyder "enkelt kilde", og er en betegnelse for kaffe fra et specifikt område. Dette er derfor ikke er en blanding af bønner fra flere steder, da vi hellere vil vise, hvad de enkelte områder kan. Vores kaffer kommer fra små kooperativer i bestemte områder fra forskellige steder i verden.

Vi udvælger nøje hver enkel kaffe, ved at smage al den kaffe, vi kan komme til. På den måde sikre vi, at vores kaffe altid er af højeste kvalitet, og at områdets særegne karakter kommer til udtryk.

SÅDAN FINDER DU DIN KAFFE

Nyd din kaffe

MED GOD SAMVITTIGHED

Det kan være svært at nyde selv en god kop kaffe, hvis man ved, at der er gået på kompromis med bøndernes forhold. Vi mener, at alle led i kaffeprocessen skal være tilfredse.

Vi sikrer os, at vores leverandører har en ansvarlig tilgang til handlen med de mennesker, der producerer kaffen: bønderne.

Vi er kun glade, hvis bønderne er glade. I sidste ende er det nemlig vores ansvar, at alle led i processen behandles godt og respekteres - det resulterer også i et bedre produkt, skabt af passionerede håndværkere.

FIND DIN RETTE MÆNGDE

Ofte stillede spørgsmål

Nej, du kan til hver en tid afmelde eller sætte dit medlemskab på pause. Alt dette kan du tilgå på din egen private medlemside, hvor du bl.a. også kan ændre kaffesort, mængde eller tilføje en ekstra pose. 

Ja, selvfølgelig - du kan enten prøve vores smagspakke med alle 4 varianter eller tag vores kaffetest og få 15% på de første 3 leveringer. Du kan sagtens skifte kaffe løbende eller stoppe dit medlemsskab, når du ønsker.

Hvis du har set vores sortiment, har du måske lagt mærke til at vi rister vores kaffe efter risteprofilerne: lysristet og mellemristet. Hvis du brygger kaffe med kaffemaskine eller stempelkande, foreslår vi at du vælger lysristet kaffe. Brygger du kaffe med espressomaskine eller mokkakande, bør du vælge vores mellemristet kaffe. Vores kaffe er ristet til den lyse - og mellemristede side, for at fremhæve de delikate frugtige aromaer og smagsnuancer i kaffen. Find ud af hvilken kaffe der passer til dig her.

Nej. Du behøver hverken ændre måden du brygger på eller drikker vores kaffe. Om du drikker kaffe fra kaffemaskine, stempelkande, espressomaskine eller om du drikker kaffe med mælk, sukker eller sort, er der ingen grund til at ændre din foretrukne metode. Når det så er sagt, kan det være sjovt at eksperimentere ind imellem. Der er eksempelvis mange, som normalt drikker deres kaffe med mælk og sukker, som pludselig oplever at de ikke har behov for dette når de drikker vores kaffe, idet den ikke er bitter og harsk i smagen.

Ja! Vi leverer kaffe til arbejdspladser i hele landet. Vi tilbyder skræddersyede kaffeløsninger til både kontorer, butikker, caféer og restauranter. Læs meget mere om dette her.

Nej. Hvis ikke du har mulighed for selv at male din kaffe, så tilbyder vi at male kaffen for dig. Vi har valgmuligheder for stort set alle bryggemetoder: Filterkaffe males til Kaffemaskine/pour-over og stempelkande. Espresso males til espressomaskine og mokkakande. Alle vores kaffer kan naturligvis også købes som hele bønner.

Nej, tag dig bare god tid. Lad os forklare: Når du køber kaffe andre steder, eksempelvis i supermarkedet, er kaffen ofte tre til seks måneder gammel. Det betyder at kaffen for længst har mistet alle spændende duft- og smagsaromaer. Når du bestiller på vores webshop, bliver kaffen afsendt indenfor 24 timer efter det er ristet. Det betyder, at du modtager kaffen få dage efter ristningen. Efter kaffen er åbnet, foreslår vi at du drikker den indenfor en måneds tid. Her vil du opnå den bedste smag.