Brygning af kaffe i naturen med AeroPress og Timemore Chestnut C2 håndkværn, ved hjælp af lysristede bønner fra Tanzania.

Kaffe med i naturen - bryggeguide

Udgivet af COPENHAGEN COFFEE DEALERS on

At tage kaffe med i naturen er en fantastisk måde at nyde en god kop kaffe, mens du er omgivet af smuk natur. Med det rette udstyr som AeroPress og Timemore Chestnut C2 håndkværn kan du nemt lave en lækker kop kaffe uanset hvor du er. Her er din guide til at brygge den perfekte kaffe i det fri.

Forberedelse

Inden du begiver dig ud i naturen, er det vigtigt at være godt forberedt. Her er nogle ting, du skal huske at medbringe for at sikre, at du kan lave en fantastisk kop kaffe med AeroPress og Timemore Chestnut C2.

Udstyr og ingredienser

 • AeroPress: En bærbar kaffebrygger, der er ideel til udendørs brug.
 • Timemore Chestnut C2 Håndkværn: En kompakt og effektiv håndkværn til at male bønnerne frisk.
 • Kaffebønner: Medbring dine yndlingskaffebønner. Vi anbefaler vores lysristede kaffe fra Tanzania for en frugtig og aromatisk smag.
 • Vand: Rent vand er essentielt for en god kop kaffe.
 • Vandkoger: En lille gas- eller spritbrænder til at koge vand.
 • Kop: En let og holdbar kop til at drikke din kaffe af.
 • Ske: Til at røre rundt i kaffen.
 • Termometer: Valgfrit, men nyttigt til at sikre den rette vandtemperatur.

Trin-for-trin guide til kaffe med AeroPress i naturen

 1. Find det perfekte sted: Vælg et sted med en flad overflade, hvor du kan sætte dit udstyr op. Sørg for, at området er sikkert og fri for brandfare, hvis du skal bruge en brænder.
 2. Kog vandet: Brug din vandkoger til at koge vand. Ideel temperatur til kaffe er omkring 93-96°C.
 3. Mal kaffebønnerne: Brug Timemore Chestnut C2 håndkværnen til at male dine kaffebønner lige før brygning. Til AeroPress, brug en medium-grov kværning.
 4. Forbered AeroPress: Placer filteret i filterholderen og skyl det med varmt vand. Sæt AeroPressen op på din kop.
 5. Tilsæt kaffe og vand: Tilsæt cirka 15-18 gram malet kaffe i AeroPressen. Hæld det varme vand over kaffen op til markeringen, rør rundt i 10 sekunder.
 6. Bryg kaffen: Sæt stemplet i AeroPressen og træk det lidt op for at skabe et vakuum. Vent i 1-2 minutter, og pres derefter langsomt stemplet ned for at brygge kaffen.
 7. Server og nyd: Hæld kaffen i din kop, rør rundt og nyd den med det samme. Tag dig tid til at nyde både kaffen og omgivelserne.

Tips til den bedste kaffeoplevelse i naturen

 • Brug frisk kaffe: Friskristede kaffebønner giver den bedste smag. Vores lysristede kaffe fra Tanzania er ideel til at tage med på tur.
 • Hold udstyret rent: Rengør dit udstyr efter brug for at undgå restsmag.
 • Vær miljøbevidst: Efterlad ingen spor. Tag alt affald med dig, og brug bionedbrydelige filtre og emballage, hvor det er muligt.

Fordele ved AeroPress og Timemore Chestnut C2

 • AeroPress: Kendt for sin brugervenlighed og evne til at lave en ren og velsmagende kop kaffe hurtigt. Den er let og nem at transportere.
 • Timemore Chestnut C2 Håndkværn: Kompakt og effektiv med præcis kværning, hvilket sikrer, at dine kaffebønner altid er friskmalede og klar til brygning.

Fordele ved at tage kaffe med i naturen

 • Forbindelse med naturen: At lave kaffe i det fri giver en følelse af forbindelse med naturen og en mulighed for at slappe af og nyde øjeblikket.
 • Komfort og bekvemmelighed: Med det rette udstyr kan du lave en kvalitetskop kaffe hvor som helst.
 • Eventyr og oplevelse: At brygge kaffe udendørs kan være en del af dit eventyr og tilføje en ekstra dimension til din tur.

At tage kaffe med i naturen kan gøre dine udendørsoplevelser endnu mere mindeværdige. Med vores guide og lysristede kaffe fra Tanzania, sammen med AeroPress og Timemore Chestnut C2 håndkværn, kan du nyde en lækker kop kaffe, uanset hvor du er. Så pak dit udstyr, vælg en smuk destination og nyd din kaffe i naturens skød.

← Ældre post Nyere post →

Bryggeguides

RSS
En kop friskbrygget kaffe ved siden af en Aeropress, der illustrerer sundere kaffebrygningsmetoder som pour over, filterkaffe, og cold brew.

Sundeste kaffebrygning: En guide til at få mest muligt ud af din kaffe

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

Kaffe er en elsket drik for mange, men vidste du, at den måde, du brygger din kaffe på, kan påvirke dens sundhedsmæssige fordele? I denne...

Læs mere
En kop friskbrygget kaffe lavet på en kaffemaskine ved siden af en pose mellemristede kaffebønner fra Colombia, som er ideelle til kaffemaskiner.

Hvordan laver man kaffe på kaffemaskine?

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

At lave kaffe på en kaffemaskine er en af de mest populære måder at brygge kaffe på, både hjemme og på arbejdet. Men for at...

Læs mere

Friskristet kaffe

 
500g mørkristet kaffe fra Brasilien, ideel for kaffeelskere, der søger en dyb og intens smagsoplevelse
nyhed
 
500g eksklusiv lysristet kaffe fra Tanzania, ideel for dem, der elsker en mild og aromatisk kaffeoplevelse
stempelkaffe
 
500g abonnementspakke af friskristet colombiansk kaffe, ideel til kaffeelskere der værdsætter dybde og kompleksitet
bestseller
 
500g friskristede espresso bønner fra Rwanda, ideelle til at skabe en rig og smagfuld espresso
Spar 18%