De gode kaffebønner fra de mest populære kaffesorter. De fåes her hos Copenhagen Coffee Dealers

Oplev forskellen: Arabica vs. Robusta Kaffe

Udgivet af Copenhagen Coffee Dealers on

Oplev forskellen: Arabica vs. Robusta Kaffe

Hos Copenhagen Coffee Dealers forstår vi værdien af kvalitetskaffe. Med over 60 kaffesorter globalt, skinner Arabica og Robusta kaffebønnerne igennem som de mest populære. Lad os dykke ned i forskellene og særlige egenskaber ved disse to populære kaffetyper.

Arabica Kaffe: Mild, sød og frugtagtig

Arabica kaffe, med sin oprindelse i Etiopien, er kendt for sin milde, søde smag med undertoner af frugt, nødder og bær. Den trives i bjergrige områder mellem 900-2000 meter og kræver et tempereret klima for at udvikle sin eftertragtede syrlighed. Hos Copenhagen Coffee Dealers vælger vi omhyggeligt de fineste Arabica bønner, der lover en uovertruffen smagsoplevelse. Arabica dyrkes primært i Latinamerika, Etiopien, Brasilien og Colombia, og udgør 75-80% af verdens kaffeproduktion.

Robusta Kaffe: Kraftfuld og fyldig

I modsætning til Arabica, stammer Robusta fra Central- og Vestafrika, og er ofte valget for instant kaffe og robuste blends. Den giver kaffe mere krop, en dybere smag og en imponerende crema. Med en stærk, skarp smag og noter af gran samt en peanut-lignende eftersmag, indeholder Robusta dobbelt så meget koffein og et lavere syreindhold. Den er modstandsdygtig, nem at dyrke, og trives i varmere klimaer, hvilket gør den til et økonomisk attraktivt valg for producenter.

Vores engagement i kvalitet: Copenhagen Coffee Dealers har et fast fokus på at levere exceptionel kvalitetskaffe. Vi forstår vigtigheden af friskhed og omhyggelig selektion, hvilket er grunden til, at vi kun udvælger de bedste bønner. Vores dedikation til at frembringe den fineste kaffeoplevelse er uforlignelig, hvilket gør os til et førende kafferisteri i Danmark.

← Ældre post Nyere post →

Kaffeviden

RSS
Koffein i kaffen er det mest naturlige stimulans. Læs her hos Copenhagen Coffee Dealers

Koffein i kaffe - Sådan påvirker det din sundhed og velvære

Af Copenhagen Coffee Dealers

Koffein i kaffe - Sådan påvirker det din sundhed og velvære Koffein i kaffe er mere end blot en morgenrutine; det er en integreret del...

Læs mere
Hvor kommer kaffen fra? Læs den spændende historie om kaffen her.

Kaffens historie - Hvor kommer kaffen fra?

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

Oprindelsen af kaffe Spørgsmålet "Hvor kommer kaffen fra?" fører os tilbage til kaffens fascinerende begyndelse. "Kaffe", afledt af det arabiske "qahwa", refererer ikke kun til...

Læs mere

Friskristet kaffe

 
500g mørkristet kaffe fra Brasilien, ideel for kaffeelskere, der søger en dyb og intens smagsoplevelse
nyhed
 
500g eksklusiv lysristet kaffe fra Tanzania, ideel for dem, der elsker en mild og aromatisk kaffeoplevelse
stempelkaffe
 
500g abonnementspakke af friskristet colombiansk kaffe, ideel til kaffeelskere der værdsætter dybde og kompleksitet
bestseller
 
500g friskristede espresso bønner fra Rwanda, ideelle til at skabe en rig og smagfuld espresso
Spar 18%