Få her den bedste kage med kaffe

Oprette af Copenhagen Coffee Dealers den

Chokoladekage med kaffe og kokos 

Sådan bager du den bedste chokoladekage med kaffe og kokos, og forkæl dig selv og dine nærmeste med sødt bagværk og en dejlig kop kaffe.

 

Ingredienser:


225 g. hvedemel

150 g. sukker

50 g. kakaopulver

2 tsk. vaniljesukker

2 tsk. bagepulver

2 æg

2 dl. mælk

175 g. smør

½ dl. espresso eller anden stærk kaffe


Kaffeglasur:


200 g. flormelis

150 g. kokosmel

4 spsk. kakaopulver

150 g. smør

½ dl. af vores mellemristede Rwanda kaffe


Fremgangsmåden til den bedste chokoladekage med kaffe og kokos:


Bland alle tørre ingredienser sammen i en røreskål. Smelt herefter smørret i en lille gryde. 

Kom mælken, kaffen, æggene og det smeltede smør heri og pisk det hele godt sammen til en ensartet masse.


Kom dejen i en bradepande (ca. 22 x 32 cm) med bagepapir. 


Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. til kagen er gennembagt. Test evt. om den er bagt ved at stikke spidsen af en kniv i kagen. Hvis der er dej på kniven, skal den bages lidt længere.


Når kagen er afkølet kan der kommes glasur på.


Kaffeglasur:


Smelt først smørret i en lille gryde. Kom resten af ingredienserne i gryden og bring det hele i kog under omrøring. Rør det til en ensartet masse, som fordeles over kagen.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →