Kaffe eksperten giver 10 gode råd om kaffe

Oprette af Copenhagen Coffee Dealers den

Kaffe eksperten hos Copenhagen Coffee Dealers giver her 10 gode råd.
Følg dem og du vil få en rigtig god kaffeoplevelse.

 

  1. Friskristet kaffe skal helst drikkes indenfor 1-2 uger efter posen er åbnet.

  2. Man opnår den bedste smag ved at kværne bønnerne lige inden brug.

  3. Kaffen opbevares bedst i en lufttæt beholder, heriblandt kaffeposer med lynlås.

  4. Benyt den rette formalingsgrad til din kaffe, dvs. ekstra fint til espresso, fint til filterkaffe og groft til stempelkaffe.

  5. Rengør altid din kaffemaskine inden du brygger kaffe, for at opnå en mere ren og bedre kaffe.

  6. Kaffen skal drikkes ca. inden 30 minutter for at undgå at kaffen bliver bitter.

  7. Når du laver kaffe i en stempelkande skal du lade den trække i 4 minutter før stemplet trykkes ned.

  8. Efter vandet har kogt, så lad det “koge af” i ca. 30-45 sek. inden vandet hældes over kaffen. 

  9. Prøv at tilføje rørsukker i den kaffe for at opnå en mere karamelagtige smag som fremhæver kaffens aromaer.

  10. Del kaffen med dem du holder af.

 

Hvis du følger disse 10 gode råd fra kaffe eksperten hos Copenhagen Coffee Dealers, så er vi sikre på at du får en rigtig god kaffeoplevelse til den daglige kop kaffe eller sammen med familie og venner. 

Læs mere om vores kaffe her. 

← Ældre indlæg Nyere indlæg →