Kafferisteriet Copenhagen Coffee Dealers overtages af søskendeparret Magnus og Mathilde Gitz-Johansen

Nye tider hos kafferisteriet Copenhagen Coffee Dealers

Udgivet af COPENHAGEN COFFEE DEALERS on

Det glæder os at fortælle, at Copenhagen Coffee Dealers pr. 23. februar 2021 er blevet overtaget af søskendeparret Magnus og Mathilde, der står i spidsen for et familieforetagende.

Det er en spændende overgang, som vil åbne op for et nyt kapitel i Copenhagen Coffee Dealers udvikling.

”Vi har begge en stor passion og interesse for kaffe og ser meget frem til at fortsætte det grundlag som firmaet i sin tid blev startet på af Mads og Jonathan, og som de har gjort så fremragende og lige i vores ånd.”

Magnus og Mathilde Gitz-Johansen overtager Copenhagen Coffee Dealers
Kafferisteriet Copenhagen Coffee Dealers blev startet for snart fire år siden, med det formål at gøre høj kvalitets - og friskristet kaffe, mere tilgængeligt. Det er en mission der er blevet arbejdet hårdt på for at opnå, og det vil være med netop samme tilgang at firmaet fortsætter.

”Som søskendepar kender vi hinanden rigtigt godt og supplerer hinanden godt med vores forskellige kompetencer. Vi har samtidig en rigtig god opbakning fra en familie, der ved hvad der kræves for at drive en forretning som vores nye kafferisteri”

Derfor er det meget vigtigt for os, at vores kunder heller ikke mærker en forskel ved overgangen, hvilket de første leveringer allerede vidner om. Skulle nogen alligevel opleve nogen udfordringer med levering eller andet, så håber vi at I bærer over med os og siger til. Vi vil gøre alt for at hjælpe med at løse det.

Den kommende tid vil fortsat gå med at få hele forretningen ind under huden, og samtidig gennemgå og optimere alle processer for at kunne gøre det endnu bedre for vores kunder.

Vi har allerede en del idéer, planer og tanker for at udvikle Copenhagen Coffee Dealers. Vi vil kunne tilbyde flere muligheder for at kunne planlægge sit abonnement mere fleksibelt, fortsat tilbyde vores unikke loyalitetsprogram samt løbende tilbyde nye og spændende produkter.

Vi ser meget frem til at kafferisteriet Copenhagen Coffee Dealers bliver videreført og udviklet, samt at virksomheden fortsætter med at levere friskristet kaffe af høj kvalitet.

Nyere post →

Gode historier

RSS
En kop friskristet kaffe ved siden af en pose kaffebønner fra Copenhagen Coffee Dealers, der illustrerer håndværket og kvaliteten bag danske kafferisterier.

Dansk kafferisteri: En guide til kvalitet og håndværk i kaffeverdenen

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

Danmark er kendt for sin rige kaffekultur, og danske kafferisterier spiller en stor rolle i at bringe kvalitetskaffe til forbrugerne. Men hvad gør et dansk...

Læs mere
En kop kaffe ved siden af forskellige bryggeudstyr, der illustrerer kaffebrygningens udvikling fra traditionelle metoder til moderne teknikker.

Kaffebrygningens historie: Fra traditionelle metoder til moderne teknikker

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

Kaffebrygning har en rig og fascinerende historie, der strækker sig over flere århundreder og kontinenter. Fra de tidligste metoder til moderne teknikker, har måden vi...

Læs mere

Friskristet kaffe

 
500g mørkristet kaffe fra Brasilien, ideel for kaffeelskere, der søger en dyb og intens smagsoplevelse
nyhed
 
500g eksklusiv lysristet kaffe fra Tanzania, ideel for dem, der elsker en mild og aromatisk kaffeoplevelse
stempelkaffe
 
500g abonnementspakke af friskristet colombiansk kaffe, ideel til kaffeelskere der værdsætter dybde og kompleksitet
bestseller
 
500g friskristede espresso bønner fra Rwanda, ideelle til at skabe en rig og smagfuld espresso
Spar 18%