GOD KAFFE | GJORT NEMT

For mange i restaurationsbranchen har kaffe en paradoksal rolle. Kaffe er en nødvendighed i en restaurant eller på en café, men bliver desværre ofte undladt særlig tanke. Kaffen er derfor besværligt og sjældent noget at prale af.  Desværre ser vi, at mange oplever besvær med at finde en løsning, som kombinerer produkter af høj kvalitet med god service. Det kan vi ændre på!

En kop kaffe ud over det sædvanlige gør indtryk på gæster, og løfter helhedsoplevelsen af et besøg hos jer. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe kaffeløsninger, der gør det simpelt at få friskristet kaffe leveret hver uge. Det sidste, gæster får serveret på en restaurant, og hovedattraktionen på enhver café, er kaffen. Derfor skal den også være i top, hvis ikke helhedsoplevelsen skal have en bitter eftersmag. Vi sørger for friskristet kaffe, der er tilpasset netop din restaurant eller café. 

Vi er kompromisløse når det kommer til kundeservice. Derfor samarbejder med vores kunder og kan afholde smagninger af potentielle nye kaffer, så vi løbende kan komme frem til den perfekte, skræddersyede kaffe til din menu.

* Vi ved fra erfaring, at vores kunder kan have behov for mere end bare kaffebønner. Derfor formidler vi køb, installation og servicering af de bedste maskiner i industrien. Kontakt os for at høre nærmere.

BLIV KONTAKTET

Vi kontakter dig snarest, tak!