hvem er copenhagen coffee dealers

FRISKRISTET KAFFE SOM PASSION

copenhagen coffee dealers

Copenhagen Coffee Dealers er et kafferisteri, hvor vi importerer de bedste kaffebønner fra nogen af de bedste plantager.

Vi henvender os til alle, der lige som os sætter pris på den nydelse, der er i en god kop kaffe lavet på helt friskristede kaffebønner.

Med vores eget kafferisteri kan vi sikre, at vi kan riste og levere friskristet kaffe i løbet af meget kort tid, hvor vi altid sende kaffen indenfor 24 timer efter den er blevet ristet.

Det er modsat den kaffe, man finder i butikkerne eller i supermarkedet, som ofte kan være flere måneder undervejs.

Vi tilbyder både løbende abonnementer, hvor du kan løbende ændre dit abonnement. Vi tilbyder vores loyale kunder et helt unikt loyalitetsprogram, så jo længere du er kunder hos os jo mere rabat for du. Derudover leverer vi også både restauranter, caféer og virksomheder til meget favorable engros priser.

friskristet kaffe som passion

Vi har en stor passion og interesse inden for kaffe og har længe været fascineret af hvordan kaffens aromaer ændre sig efter blot ganske kort tid. Derfor har vi vores eget kafferisteri. Vi vil på den måde gerne vise hvilken særlig oplevelse, friskristet kaffe kan give - og hvor stor en betydning friskristet kaffe har på hele smagsoplevelsen. 

Vi har ambitioner om at gøre vores bedste for at give vores kunder den øgede livskvalitet med vores friskristede kaffe, idet vi selv sætter stor pris på en god kop kaffe.

Vores mission er at gøre det let for alle at få fat i fantastisk, friskristet kaffe.

Vi er hele tiden på jagt efter den perfekte kaffe. Hvert år smager vi på mange forskellig kaffer, og udskifter løbende vores sortiment for altid at have sæsonens bedste kaffer.


Hvem er vi?

Vi er et søskendepar, Magnus og Mathilde, som står i front af et familieforetagende. Vi har taget det store spring at starte egen virksomhed. 

Som søskende kender vi hinanden rigtig godt og supplerer hinanden godt med vores forskellige kompetencer. Vi har en rigtig god opbakning fra en familie, der ved hvad der kræves for at drive en forretning som vores kafferisteri.

For os er Copenhagen Coffee Dealers ikke bare en forretning - det er en livsstil og vores passion.