Friskristet kaffe til erhverv

At få friskristet kaffe har aldrig været nemmere

god kaffe - gjort nemt

En god kop kaffe er omdrejningspunktet i mange sammenhænge. Om det er snakken med kollegaerne, den hyggelige tur på café sammen med vennerne eller afslutning på en god middag på restaurant.

Desværre oplever vi alt for ofte, at kaffen ikke får den opmærksomhed den fortjener for at få den rigtige oplevelse. Friskristet kaffe er hjørnestenen i vores koncept og vores kaffe er altid friskristet! Så er den nemlig spækket med smags- og duftnuancer, der aldrig vil kunne findes i anden kaffe, der kan være undervejs i et par måneder. I løbet af kort tid efter ristning mister kaffebønnerne en del af de frugtige og florale noter. Derfor er det vigtigt at brygge kaffen, imens bønnerne stadig er friske. For at sikre, at kaffen  altid er så frisk som muligt, rister vi til hver bestilling. På den måde sørger vi for, at den kaffe, vi leverer, altid er ristet indenfor få dage, og samtidig undgår vi spild ved produktionen.

Café og restaurant

For mange i restaurationsbranchen har kaffe en paradoksal rolle. Kaffe er en nødvendighed i en restaurant eller på en café, men bliver desværre ofte undladt særlig tanke. Kaffen er derfor besværligt og sjældent noget at prale af.  Desværre ser vi, at mange oplever besvær med at finde en løsning, som kombinerer produkter af høj kvalitet med god service. Det kan vi ændre på!

En kop kaffe ud over det sædvanlige gør indtryk på gæster, og løfter helhedsoplevelsen af et besøg hos jer. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe kaffeløsninger, der gør det simpelt at få friskristet kaffe leveret hver uge. Det sidste, gæster får serveret på en restaurant, og hovedattraktionen på enhver café, er kaffen. Derfor skal den også være i top, hvis ikke helhedsoplevelsen skal have en bitter eftersmag. Vi sørger for friskristet kaffe, der er tilpasset netop din restaurant eller café. 

Vi er kompromisløse når det kommer til kundeservice. Derfor samarbejder vi med vores kunder, så vi løbende kan komme frem til den perfekte løsning med friskristet kaffe til din menu.


virksomheder

På mange arbejdspladser og kontorer er kaffe et irritationspunkt. Mange firmaer oplever besvær med at finde en løsning, som kombinerer produkter af høj kvalitet med god service. 

En kop kaffe ud over det sædvanlige gør indtryk på kunder, og løfter helhedsoplevelsen af et besøg hos jeres virksomhed. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe kaffeløsninger, der gør det simpelt at få friskristet kaffe leveret hver uge. Dette gør det muligt at tilbyde medarbejdere og kunder, kaffe af samme kvalitet og friskhed som på de bedste caféer og restauranter verden over, uden besvær og til fornuftige priser.

​Vi er kompromisløse når det kommer til kundeservice; størrelsen på jeres virksomhed gør ingen forskel for den betjening I vil modtage. Vi har erfaring med kunder i alle størrelser og lige meget hvor I er som firma, kan vi tilbyde en suveræn løsning til jer.


Sådan fungerer konceptet

Vi rister vores kaffe hver søndag og mandag og afsender altid indenfor 24 timer. På den måde får du altid leveret friskristet kaffe til dine medarbejdere eller kunder indenfor få dage den samme uge.

Med en erhvervsløsning med Copenhagen Coffee Dealers får du en fleksibel løsning, hvor vi i fællesskab sikrer os, at du har får leveret i det interval du ønsker og i de manger, der passer til dit behov. Altid friskristet.

Skriv til os, hvis du vil have tilsendt vores engros prisliste, ønsker at høre mere om mulighederne for levering af vores friskristede kaffe eller ønsker at blive ringet op.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dig.