FRISKRISTET KAFFE PÅ ABONNEMENT

HVORFOR FRISKRISTET KAFFE?

Friskristet kaffe er hjørnestenen i vores koncept. I løbet af kort tid efter ristning mister kaffebønnerne en del af de frugtige og florale noter. Derfor er det vigtigt at brygge kaffen, imens bønnerne stadig er friske. For at sikre, at kaffen altid er så frisk som muligt, sender vi altid vores kaffe afsted samme dag som det er ristet.

HVAD FOLK SIGER OM VORES KAFFE

"Friske bønner - leveret på dørtærsklen. Coffee Dealers gør det enkelt at lave rigtig superfrisk kaffe og med fantastisk smag."


Thomas V.

"Fik min dejlige kaffe dagen efter jeg havde bestilt den. Kaffen smager fremragende, jeg kommer helt klart til at bestille herfra igen."


Rasmus W.

""Fremragende kaffe god smag. Vi vil købe kaffe hos jer igen. Kan kun anbefalestil FYLDORD FYLDORD FYLDORD  FYLDORD  igen."


Pia W.

OPRET DIT ABONNEMENT I DAG OG FÅ RABAT

For at du kan prøve vores kaffe og service tilbyder vi 25% rabat på de første 3 leveringer. Helt uden binding....

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Espresso fra colombia

Denne fantastiske espresso er til den som godt kan lide lysere ristet espresso, men samtidig ønsker en god fyldighed i kaffen. Her vil du opleve mang frugtige og florale smagsnoter, som er meget mere fremtrædende end i vores espresso fra Rwanda.

Kaffen er fra Huila-regionen i Colombia og er ristet som mellemristet espresso for at give den en god fyldighed, samt betone kaffens frugtige smagnuancer. Kaffen har også noter af mandler og bær, med en karamelagtig eftersmag.

Filterkaffe fra BUrundi

En frugtig og sødmefuld filterkaffe fra Kayanza-provinsen i Burundi. Det bjergrige landskab i det nordlige Burundi giver det optimale klima for kaffeproduktion, blandt andet på grund af højden. Kaffeplantagernes høje beliggenhed bidrager til en kompleks smag i kaffen og er med til at adskille Kayanza fra andre provinser i Burundi, samt fra de nærliggende lande. 

Kaffen er ristet lyst for at fremhæve de frugtige og florale smagsnuancer når den brygges som filterkaffe. Desuden har kaffen noter af fersken og kamille med en eftersmag af lys chokolade.

Espresso fra Rwanda

Med denne kaffe har vi forsøgt at skabe en eksklusiv smagsprofil, som rammer bredt og egner sig fantastisk til latte og cappuccino, men som også klarer sig utrolig godt uden mælk i. Vi kan garantere dig for at du ikke vil fortryde at hælde denne kaffe i din espressomaskine! 

I denne espresso vil du mest af alt opleve mørkere noter af karamel og chokolade. For at afbalancere smagen har kaffen få frugtige aromaer, disse kan opleves som mango og appelsinagtige.