Konceptet

Sådan fungerer vores abonnement

Vi afsender vores kaffe samme dag som det er ristet. Kaffen bliver altid leveret før kl. 7 om morgenen, uden at du bliver vækket. Det betyder at du kan nå en kop fantastisk kaffe før du skal ud ad døren. Vi afsender vores abonnementer i to perioder fra 7.-14. og 21.-28. i måneden. 

Med vores abonnement får du også adgang til vores kundeportal hvor du kan se en oversigt over dit abonnement. Her kan du til enhver tid springe en levering over, ændre hvilken kaffe du modtager, opdatere mængden af kaffe, frekvensen af dit abonnement, bytte et produkt til et andet eller opsige dit abonnement. Der er iøvrigt ingen binding.

Friskristet kaffe

Friskristet kaffe er hjørnestenen i vores koncept. Vores kaffe er altid friskristet! Så er den nemlig spækket med smags- og duftnuancer, der aldrig vil kunne findes i kaffe fra supermarkedet, der har stået et par måneder. I løbet af kort tid efter ristning mister kaffebønnerne en del af de frugtige og florale noter. Derfor er det vigtigt at brygge kaffen, imens bønnerne stadig er friske. For at sikre, at kaffen  altid er så frisk som muligt, rister vi til hver bestilling. På den måde sørger vi for, at den kaffe, vi leverer, altid er under fem dage gammel, og samtidig undgår vi spild ved produktionen.

"Single-Origin"

Single-origin betyder "enkelt kilde", og er en betegnelse for kaffe fra et specifikt område, som altså ikke er en blanding af bønner fra flere steder. Vi vil hellere vise, hvad de enkelte områder kan! 

Vores kaffe kommer fra små kooperativer i bestemte områder. Vi udvælger dem nøje ved at smage al den kaffe, vi kan komme til. På den måde sikrer vi, at vores kaffe altid er af højeste kvalitet, og at områdets særegne karakter kommer til udtryk.

Kaffe med god samvittighed

Det kan være svært at nyde selv en god kop kaffe, hvis man ved, at der er gået på kompromis med bøndernes forhold. Vi mener, at alle led i kaffeprocessen skal være glade.

Vi sikrer os, at vores leverandører har en ansvarlig tilgang til handlen med de mennesker, der producerer kaffen: bønderne. Vi er kun glade, hvis bønderne er glade. I sidste ende er det nemlig vores ansvar, at alle led i processen behandles godt og respekteres - det resulterer også i et bedre produkt, skabt af passionerede håndværkere.