GOD KAFFE | GJORT NEMT

På mange arbejdspladser og kontorer er kaffe et irritationspunkt. Mange firmaer oplever besvær med at finde en løsning, som kombinerer produkter af høj kvalitet med god service. 

En kop kaffe ud over det sædvanlige gør indtryk på kunder, og løfter helhedsoplevelsen af et besøg hos jeres virksomhed. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe kaffeløsninger, der gør det simpelt at få friskristet kaffe leveret hver uge. Dette gør det muligt at tilbyde medarbejdere og kunder, kaffe af samme kvalitet og friskhed som på de bedste caféer og restauranter verden over, uden besvær og til fornuftige priser.

​Vi er kompromisløse når det kommer til kundeservice; om I er 10 eller 1.000 medarbejdere gør ingen forskel for den betjening I vil modtage. Vi har erfaring med kunder i alle størrelser og lige meget hvor I er som firma, kan vi tilbyde en suveræn løsning til jer.

* Vi ved fra erfaring, at vores kunder kan have behov for mere end bare kaffebønner. Derfor formidler vi køb, installation og servicering af de bedste maskiner i industrien. Kontakt os for at høre nærmere.

BLIV KONTAKTET

Vi kontakter dig snarest, tak!