OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

"SKAL MAN OPBEVARE KAFFEN I FRYSEREN ELLER KØLESKABET?"

Ingen af delene! I fryseren er der for tørt, hvilket kan betyde at kaffen hurtigt mister sin smag. I køleskabet er der for fugtigt, hvilket kan forringe kaffens smag. Desuden betyder det at din kaffe er kold når du skal brygge den, så du kan ende med køligere kaffe. Vi foreslår at opbevare kaffen ved stuetemperatur. Vores poser har en indbygget lynlås, hvilket gør posen lufttæt, så kaffen holder sig bedre end med andet emballage.

"SKAL JEG HAVE EN KAFFEKVÆRN FOR AT KUNNE DRIKKE JERES KAFFE?"

Nej. Hvis ikke du har mulighed for selv at male din kaffe, så tilbyder vi at male kaffen for dig. Vi har valgmuligheder for stort set alle bryggemetoder: Filterkaffe males til Kaffemaskine/pour-over og stempelkande. Espresso males til espressomaskine og mokkakande. Alt kaffe kan naturligvis også købes som hele bønner.

"SKAL MAN BRYGGE JERES KAFFE PÅ EN ANDEN MÅDE END NORMALT?"

Nej. Du behøver hverken ændre måden du brygger eller drikker vores kaffe. Om du drikker kaffe fra kaffemaskine, espressomaskine, med mælk, sukker eller sort, er der ingen årsag til at ændre din foretrukne metode.  Når det så er sagt, kan det være sjovt at eksperimentere ind i mellem. Der er eksempelvis mange, som normalt drikker deres kaffe med mælk og sukker, som pludselig oplever at de ikke har behov for dette når de drikker vores kaffe, som nemlig ikke er bitter og harsk i smagen


"SKAL JEG KØBE FILTERKAFFE ELLER ESPRESSO?"

Hvis du har set vores sortiment, har du måske lagt mærke til at vi rister vores kaffe efter bryggemetode; filterkaffe og espresso. Hvis du brygger kaffe med kaffemaskine, stempelkande, AeroPress, pour-over (f.eks. Chemex eller V60), kaffekolbe el. lign. foreslår vi at bruge filterkaffe. Brygger du kaffe med espressomaskine eller mokkakande, bør du bruge espresso. Vores kaffe er ristet til den lyse og mellemristede side, for at fremhæve delikate frugtige aromaer og smagsnuancer i kaffen. Hvis du er til en mere mørkristet smag og brygger filterkaffe, kan man udskifte denne med espresso.


"KAN I LEVERE KAFFE TIL MIN ARBEJDSPLADS?"

Ja! Vi leverer kaffe til arbejdspladser i hele landet. Vi tilbyder skræddersyede kaffeløsninger til kontorer, butikker, caféer og restauranter. Vi tilbyder også leasing, køb og service af kaffemaskiner til samme formål. ​ Læs mere om vores engrossalg her...


"NÅR NU JERES KAFFE ER FRISKRISTET, SKAL MAN SÅ SKYNDE SIG AT DRIKKE DEN?"

Nej, tag dig bare god tid. Lad os forklare: Når du køber kaffe andre steder, eksempelvis i supermarkedet, er kaffen ofte tre til fire måneder gammel. Det betyder at kaffen for længst har mistet alle spændende duft- og smagsaromaer. Når du bestiller i vores webshop, bliver kaffen afsendt indenfor 24 timer efter det er ristet. Det betyder at du modtager kaffen få dage efter ristningen. Derfor har du et stort forspring til det meste andet kaffe. Efter kaffen er åbnet, foreslår vi at drikke den indenfor en måneds tid. Her er den ved sit bedste.


Mangler du stadig svar på et spørgsmål?

Vi er altid klar til at hjælpe. Ring til os. Send os en mail. Eller kontakt os over de sociale medier.