Om os

Vi mødte hinanden på Aurehøj Gymnasium, hvor vi hurtigt fandt en fælles interesse for kaffe. Som nysgerrige unge kaffeentusiaster brugte vi meget af vores tid sammen på, at smage på så mange forskellige kaffer som muligt. Vores entusiasme udviklede sig hurtigt til nørderi. Vi kunne simpelthen ikke få nok af kaffe! Derfor anskaffede vi os en lille 'hobby'- kafferister. Vi gik til de større risterier og overtalte dem til at sælge os nogle af deres grønne bønner, som vi kunne bruge til vores mange eksperimenter med kafferistningen. Undervejs opdagede vi, at den helt friskristede kaffe havde et hav af smags- og duftnuancer, som ikke findes i ældre kaffe.

Hør om, hvem vi er

I 2017, da vi gik i 2.g tog vi det store spring fra hobby til virksomhed. Vi sparede op og investerede i en kommerciel kafferister og alt det andet grej der skulle til for at starte et rigtigt kafferisteri. Vores mission var at gøre det let for alle at få hænderne fantastisk, friskristet kaffe.

Siden vores start i 2017 har vi været jagt efter den perfekte kaffe. Hvert år smager vi på mere en tusinde forskellig kaffer, og udskifter løbende vores sortiment for altid at have sæsonens bedste kaffer.


Se indslaget om os fra TV2 Lorry