HVEM STÅR BAG JERES

FRISKRISTET KAFFE?

Læs om vores passion for friskristet kaffe

vi er

Copenhagen coffee dealers

Copenhagen Coffee Dealers er et kafferisteri, hvor vi importerer de bedste kaffebønner fra nogen af de bedste plantager fra forskellige steder i verden. Vi henvender os til alle, der lige som os sætter pris på den nydelse, der er i en god kop kaffe lavet på helt friskristet kaffebønner.

Med vores eget kafferisteri sikrer vi, at vi kan riste og levere friskristet kaffe i løbet af meget kort tid, hvor vi altid sende kaffen indenfor 24 timer efter den er blevet ristet.

Det er modsat den kaffe, man finder i butikkerne eller i supermarkedet, som ofte kan være flere måneder gammel.

Vi tilbyder et medlemskab, hvor man som medlem selv har mulighed for at ændre både kaffesort, mængde og interval mellem leveringerne. Derudover tilbyder vi vores loyale kunder et helt unikt loyalitetsprogram, som man automatisk bliver en del af når man bliver medlem.

Din status vil være baseret på hvor mange ordre du har lagt hos os.

Kort fortalt - Jo længere tid du er medlem, desto større rabatter opnår du.
Derudover leverer vi også til kontorer, restauranter, caféer og virksomheder til meget favorable engros priser.

Vores passion for

FRISKRISTET KAFFE

Vi har stor passion for friskristet kvalitetskaffe, og har altid været fascineret af hvordan kaffens aromaer og smag ændre sig efter blot ganske kort tid.

Vi ønsker at give alle mulighed for, at opleve hvor stor en betydning friskristet kaffe har på hele smagsoplevelsen. 

Vi har igennem mange år erfaret, hvor stor en betydning det har på smagen af kaffen, at den er friskristet. Vi har derfor ambitioner om, at gøre vores bedste for, at give vores kunder en bedre smagsoplevelse og øget livskvalitet med vores friskristet kaffe.

Vores mission er at gøre det let for alle, at få fat i fantastisk friskristet kaffe uden det skal koste en formue. Vi er hele tiden på jagt efter nye og spændende kaffesorter, og smager hvert år på mange forskellig kaffer. Vi udskrifter derfor løbende i vores sortiment for altid at kunne tilbyde vores kunder sæsonens bedste kaffer.

BLIV KLOGERE PÅ

HVEM VI ER?

Vi er et søskendepar, Magnus og Mathilde, som står i front af et familieforetagende. Som søskende kender vi hinanden rigtig godt og supplerer hinanden godt med vores forskellige kompetencer.

Vi kommer ud af en familie der ved hvad det kræver at drive en forretning med fokus på kundetilfredshed og tilmed levere den højeste kvalitet indenfor alle parametre.

Vores kunders mening er afgørende for vores eksistens, og vi ønsker hele tiden at forbedre vores produkt i samarbejde med vores kunder.

Ligeledes ønsker vi at inspirere andre unge til at forfølge det, der gør dem glade. For os er Copenhagen Coffee Dealers nemlig ikke bare en forretning - det er en livsstil og vores passion for at udbrede kendskabet for god kvalitetskaffe.