Mathilde og Magnus rister din yndlingskaffe

Oprette af COPENHAGEN COFFEE DEALERS den

Flot artikel i NORD Magasinet, marts 2023

Mathilde og Magnus rister din yndlingskaffe

To unge iværksættere vil med Copenhagen Coffee Dealers ændre den måde vi drikker kaffe på. Nyristet og med alle smagsnuancer i behold bragt til din hoveddør.

Har du også oplevet, at supermarkedets kaffe kan blive lidt trist i smagen? Dét vil søskendeparret Mathilde og Magnus Gitz-Johansen gøre op med. Som kaffeentusiaster og baristaer bringer de al deres viden og passion for kaffe ind i Copenhagen Coffee Dealers. Det hele handler om ristningen. Kaffeeksperterne forklarer, at smagsnuancerne i kaffe fader efter 14 dage, men bruger du nyristet kaffe, finder du ud af, hvad rigtig god kaffe i virkeligheden er.

Nyristet luksuskaffe hver morgen

Copenhagen Coffee Dealers har derfor ikke et lager af ristet kaffe, men rister kaffebønnerne specifikt til den enkelte ordre, som altid bliver afsendt inden for 24 timer. Man kan købe en enkelt pose eller tegne et fleksibelt abonnement – kan opsiges når som helst og sættes i bero – så man altid har friskristet luksuskaffe hver 14 dag eller en gang om måneden. Mange cafeer, restauranter og privatkunder har allerede taget Coffee Dealerne til sig.

Bliv en del af kaffeuniverset

Køb friskristet kaffe direkte på coffeedealers.dk

Copenhagen Coffee Dealers luksuskaffe

Mellemristet og lysristet kaffe fra henholdsvis Colombia, Rwanda, Tanzania og Nicaragua. Alle er 100 % Arabica bønner, som er den bedste kaffesort.

Læs hele magasinet her!

 

← Ældre indlæg