Oplev Timemore Chestnut C2 håndkværn – den perfekte løsning til kaffeelskere på farten. Lær, hvordan du bruger denne højkvalitets håndkværn, og hvorfor den er ideel til præcis maling af kaffebønner. Bestil nu og nyd friskmalet kaffe uanset hvor du er.

Timemore Chestnut C2 håndkværn: Perfekt til kaffeentusiasten på farten

Udgivet af COPENHAGEN COFFEE DEALERS on

Timemore Chestnut C2 håndkværn er en af de mest populære valg blandt kaffeentusiaster, der søger en pålidelig og effektiv måde at male deres kaffe på. I dette blogindlæg vil vi udforske, hvad der gør denne håndkværn så speciel, hvordan man bruger den, og hvorfor en håndkværn som Timemore Chestnut C2 er en fantastisk investering for alle, der elsker god kaffe, uanset hvor de er.

Hvad er Timemore Chestnut C2 håndkværn?

Timemore Chestnut C2 er en højkvalitets håndkværn designet til at levere en ensartet og præcis maling af kaffebønner. Den er kendt for sin holdbarhed, brugervenlighed og stilfulde design, hvilket gør den til et fremragende valg for både nybegyndere og erfarne kaffeentusiaster.

Fordele ved at bruge en håndkværn

 1. Mobilitet: Håndkværnen er let og kompakt, hvilket gør den nem at tage med på rejser, camping eller bare til kontoret.
 2. Præcision: Håndkværne som Timemore Chestnut C2 giver en mere ensartet maling sammenlignet med mange elektriske kværne i samme prisklasse.
 3. Støjsvag: Uden motor er håndkværnen meget stille, hvilket gør den ideel til brug om morgenen uden at vække hele huset.
 4. Kontrol: Du har fuld kontrol over malegraden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse malingen til forskellige bryggemetoder.

Sådan indstiller du Timemore Chestnut C2 håndkværn

 1. Forberedelse:
  • Skru låget af bønnebeholderen og fyld den med de ønskede kaffebønner. For en standard kop kaffe (ca. 250 ml), brug cirka 15-18 gram bønner.
  • Juster malegraden ved at dreje kværnens justeringsknap under bønnebeholderen. Timemore Chestnut C2 har trinløse justeringer, så du kan finde den perfekte indstilling til din bryggemetode.
 2. Indstilling af malegrad:
  • For at justere malegraden, drej justeringsknappen under bønnebeholderen. Antallet af klik fra den strammeste indstilling bestemmer finheden af din maling.
  • Espresso: 6-12 klik
  • AeroPress: 12-18 klik
  • Pour Over (f.eks. Hario V60): 18-24 klik
  • Filterkaffe: 24-30 klik
  • Stempelkande: 30-36 klik

Male kaffebønner:

 • Hold kværnen med den ene hånd og drej håndtaget med den anden. Timemore Chestnut C2's ergonomiske design gør det nemt og komfortabelt at male selv hårde bønner.
 • Fortsæt med at dreje håndtaget, indtil alle bønnerne er malet. Dette tager ca. 30 sek alt afhængigt af mængden af bønner og den ønskede finhed.

Bryg din kaffe:

 • Når bønnerne er malet, fjern bunden af kværnen for at få adgang til den friskmalede kaffe.
 • Brug den malede kaffe til din foretrukne bryggemetode, hvad enten det er en stempelkande, Hario V60 eller en anden metode.

Hvorfor vælge Timemore Chestnut C2?

 • Kvalitet: Timemore er kendt for deres høje kvalitet og innovative design. Chestnut C2 er ingen undtagelse med sin robuste konstruktion og præcise malemekanisme.
 • Brugervenlighed: Den er let at bruge og vedligeholde, hvilket gør den ideel for både begyndere og erfarne kaffeelskere.
 • Pris: Til trods for sin høje kvalitet er Timemore Chestnut C2 overkommelig sammenlignet med mange andre håndkværne i samme kategori.

Anbefalet kaffe til Timemore Chestnut C2

For at få den bedste oplevelse med din Timemore Chestnut C2, anbefaler vi vores mellemristede kaffe fra Rwanda. Denne kaffe, med sine noter af mango og appelsin samt en chokoladeagtig eftersmag, vil virkelig komme til sin ret, når den males frisk med en højkvalitets kværn som Chestnut C2.

Timemore Chestnut C2 håndkværn er en fantastisk investering for enhver kaffeelsker, der ønsker at tage deres kaffeoplevelse til det næste niveau. Med dens præcise maling, mobilitet og brugervenlighed er den perfekt til både hjemmebrug og på farten. Prøv den sammen med vores mellemristede kaffe fra Rwanda og oplev forskellen.

Er du klar til at forbedre din kaffeoplevelse? Invester i en Timemore Chestnut C2 håndkværn og prøv den sammen med vores mellemristede kaffe fra Rwanda i dag. Nyd friskmalet kaffe uanset hvor du er, og oplev en uovertruffen smagsoplevelse.

← Ældre post Nyere post →

Tips & tricks

RSS
En skål med kaffegrums ved siden af en kaffekop, der illustrerer de mange anvendelsesmuligheder for genbrug af kaffegrums, herunder gødning og eksfoliering.

Hvad er kaffegrums godt for? 10 smarte måder at genbruge kaffegrums på

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

Kaffegrums er ofte noget, der ender i skraldespanden, men vidste du, at det har mange praktiske anvendelser? Fra havearbejde til skønhedspleje, kaffegrums kan genbruges på...

Læs mere
Opdag de bedste risteprofiler til din Chemex brygning.

Hvilken risteprofil til min Chemex?

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

At brygge kaffe med en Chemex er en kunst, der fremhæver kaffens fineste smagsnoter. En afgørende faktor for at få det bedste ud af din...

Læs mere

Friskristet kaffe

 
500g mørkristet kaffe fra Brasilien, ideel for kaffeelskere, der søger en dyb og intens smagsoplevelse
nyhed
 
500g eksklusiv lysristet kaffe fra Tanzania, ideel for dem, der elsker en mild og aromatisk kaffeoplevelse
stempelkaffe
 
500g abonnementspakke af friskristet colombiansk kaffe, ideel til kaffeelskere der værdsætter dybde og kompleksitet
bestseller
 
500g friskristede espresso bønner fra Rwanda, ideelle til at skabe en rig og smagfuld espresso
Spar 18%