Verdenskort, der viser de største kaffedrikkende lande, herunder Finland, Norge, Island, Danmark og Sverige. Nyd friskristet kaffe fra vores sortiment med et fleksibelt abonnement.

Hvem drikker mest kaffe i verden?

Udgivet af COPENHAGEN COFFEE DEALERS on

Kaffe er ikke bare en drik; det er en global kultur. Men har du nogensinde spekuleret på, hvem der drikker mest kaffe i verden? I denne guide vil vi dykke ned i de lande, der har det højeste kaffeforbrug pr. indbygger, og hvad der gør deres kaffekultur så unik.

Verdens største kaffedrikkere

Finland

Finland topper listen som det land, der drikker mest kaffe i verden. Med et gennemsnitligt forbrug på omkring 12 kg kaffe pr. person om året, er kaffe en integreret del af finsk kultur. Finlands kærlighed til kaffe afspejles i deres daglige liv, hvor "kaffe pauser" er en fast del af arbejdsdagen.

Norge

Norge kommer ind på en stærk andenplads med et gennemsnitligt forbrug på 9,9 kg pr. person om året. Nordmændene nyder deres kaffe stærk og sort, ofte ledsaget af hyggelige samtaler og en kage.

Island

Island følger tæt efter med et årligt forbrug på 9 kg pr. person. Islands kaffekultur er præget af kvalitet og hygge, med mange små caféer, der serverer håndbrygget kaffe i hyggelige omgivelser.

Danmark

Danmark er også med i toppen med et gennemsnitligt kaffeforbrug på 8,7 kg pr. person om året. Kaffe er en vigtig del af danskernes hverdag, og det er ikke ualmindeligt at se folk nyde en kop kaffe på arbejdet, i hjemmet eller på caféer.

Sverige

Sverige har et forbrug på omkring 8,2 kg pr. person om året. Svenskerne har en dyb kærlighed til kaffe, som er en central del af deres "fika" tradition – en pause, hvor man nyder kaffe og en lille snack sammen med venner eller kolleger.

Hvad gør disse lande til store kaffedrikkere?

Kulinarisk kultur

I mange af disse lande er kaffe en vigtig del af den kulinariske kultur. Den serveres ofte sammen med traditionelle kager og snacks, og mange har faste ritualer omkring deres kaffeforbrug.

Klima

Det kolde klima i de nordiske lande kan også spille en rolle i deres høje kaffeforbrug. En varm kop kaffe er den perfekte drik til at varme sig på i de lange, kolde vintermåneder.

Socialt element

Kaffe fungerer som et socialt bindemiddel i mange af disse kulturer. Det er en anledning til at mødes, tale sammen og nyde hinandens selskab, hvad enten det er i hjemmet, på arbejde eller på café.

Hvordan passer vores kaffe ind i disse kulturer?

Hos os rister vi kaffe på bestilling og sender den senest 24 timer efter ristning for at sikre maksimal friskhed. Vores sortiment passer perfekt til de kræsne kaffedrikkere i disse højtforbrugende lande:

Tilmeld dig vores kaffeabonnement

For altid at have friskristet kaffe på lager, kan du tilmelde dig vores kaffeabonnement. Modtag en ny pose kaffe hver 14. eller 28. dag, afhængigt af dit forbrug. Du kan sætte abonnementet på pause, skifte kaffevariant og nyde fleksibiliteten uden bindingsperiode.

Norden dominerer listen over de største kaffedrikkere i verden, hvor Finland fører an. Kaffe er mere end bare en drik i disse lande; det er en del af deres kultur og daglige ritualer. Uanset hvor du er, kan du nyde friskristet kaffe ved at tilmelde dig vores abonnement og opleve de mange smagsvarianter, vi tilbyder.

← Ældre post Nyere post →

Kaffeviden

RSS
En kop friskbrygget kaffe ved siden af en pose friskristede kaffebønner fra Copenhagen Coffee Dealers, der illustrerer fordelene ved friskristede bønner.

Friskristede kaffebønner: Smagen af perfektion i hver kop

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

Kaffeelskere ved, at der er en enorm forskel på friskristede kaffebønner og de bønner, der har stået på hylden i måneder. Friskristede kaffebønner tilbyder en...

Læs mere
En kop friskbrygget kaffe ved siden af en pose Arabica kaffebønner fra Copenhagen Coffee Dealers, illustrerer kaffens oprindelse og forskellige bryggemetoder.

Hvad er kaffe?

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

Kaffe er en af verdens mest populære drikkevarer, nydt af millioner af mennesker hver dag. Men hvad er kaffe egentlig, og hvad gør denne drik...

Læs mere

Friskristet kaffe

 
500g mørkristet kaffe fra Brasilien, ideel for kaffeelskere, der søger en dyb og intens smagsoplevelse
nyhed
 
500g eksklusiv lysristet kaffe fra Tanzania, ideel for dem, der elsker en mild og aromatisk kaffeoplevelse
stempelkaffe
 
500g abonnementspakke af friskristet colombiansk kaffe, ideel til kaffeelskere der værdsætter dybde og kompleksitet
bestseller
 
500g friskristede espresso bønner fra Rwanda, ideelle til at skabe en rig og smagfuld espresso
Spar 18%