Friskristet kaffe har de bedste smagsnuancer. Hos Copenhagen Coffee Dealers rister vi altid til den enkelte ordre

Hvorfor friskristet kaffe?

Udgivet af Copenhagen Coffee Dealers on

Opdag forskellen med helt friskristet kaffe

Hos Copenhagen Coffee Dealers begyndte vi vores rejse med en enkel eksperimentering: at smage på helt friskristet kaffe dagligt efter ristningen. Dette eksperiment afslørede hurtigt de markante forskelle i smagsudviklingen mellem friskristet kaffe og den ældre, måneder gamle kaffe, man typisk finder i supermarkeder.

Vores opdagelse? Kaffens smag når sit højdepunkt indenfor de første par dage efter ristning og fortsætter med at udvikle sig i cirka 14 dage. Efter en måned begynder de dybe, lækre smagsnuancer at aftage. Det blev klart for os, at for at opleve kaffe i dens reneste form, skal den nydes så tæt på ristningsdatoen som muligt.

Men vi stødte på et problem: Det er overraskende vanskeligt at finde helt friskristede kaffebønner. Mange betragter kaffe som de betragter tørret pasta - noget, der tilsyneladende kan opbevares uendeligt uden at miste sin kvalitet. Sandheden er dog, at kaffe er mere som brød end pasta. Ligesom med friskbagt brød fra din lokale bager, er der ingen sammenligning mellem nyristet kaffe og ældre kaffe.

Drevet af denne indsigt, har vi omfavnet konceptet om friskristet kaffe fuldt ud. Friskristet kaffe er hjørnestenen i vores forretningskoncept. Ved konstant at sikre, at vores kaffe er friskristet, garanterer vi, at hver kop er fyldt med smags- og duftnuancer, du aldrig vil finde i supermarkedets hylder.

For at opretholde vores kaffes friskhed, rister vi på bestilling og sender den afsted samme dag, som den er ristet. Dette sikrer, at vores kunder altid nyder kaffe, der er maksimalt få dage gammel, samtidig med at vi minimerer spild i vores produktion. Vi er stolte over at have været det første kafferisteri i Danmark, der fokuserede på friskristet kaffe, og ingen overgår os i at levere kaffe så frisk som vores.

Opdag den fantastiske smag med vores friskristede kaffer her

← Ældre post Nyere post →

Kaffeviden

RSS
Koffein i kaffen er det mest naturlige stimulans. Læs her hos Copenhagen Coffee Dealers

Koffein i kaffe - Sådan påvirker det din sundhed og velvære

Af Copenhagen Coffee Dealers

Koffein i kaffe - Sådan påvirker det din sundhed og velvære Koffein i kaffe er mere end blot en morgenrutine; det er en integreret del...

Læs mere
Hvor kommer kaffen fra? Læs den spændende historie om kaffen her.

Kaffens historie - Hvor kommer kaffen fra?

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

Oprindelsen af kaffe Spørgsmålet "Hvor kommer kaffen fra?" fører os tilbage til kaffens fascinerende begyndelse. "Kaffe", afledt af det arabiske "qahwa", refererer ikke kun til...

Læs mere

Friskristet kaffe

 
500g mørkristet kaffe fra Brasilien, ideel for kaffeelskere, der søger en dyb og intens smagsoplevelse
nyhed
 
500g eksklusiv lysristet kaffe fra Tanzania, ideel for dem, der elsker en mild og aromatisk kaffeoplevelse
stempelkaffe
 
500g abonnementspakke af friskristet colombiansk kaffe, ideel til kaffeelskere der værdsætter dybde og kompleksitet
bestseller
 
500g friskristede espresso bønner fra Rwanda, ideelle til at skabe en rig og smagfuld espresso
Spar 18%