Forskellige kaffetyper på kaffens verdenskort. Se de forskellige kaffetyper rundt om i verden.

På opdagelse i kaffens verdenskort: En guide til verdens kaffeområder

Udgivet af Copenhagen Coffee Dealers on

På opdagelse i kaffens verdenskort: En guide til verdens kaffeområder

Kaffe, en af verdens mest elskede drikke, har en rig historie, der strækker sig fra de østafrikanske højlande til de frodige bjergskråninger i Syd- og Mellemamerika og de fugtige klimaer i Asien. Dette blogindlæg tager dig med på en rejse gennem de vigtigste kaffeproducerende regioner, hvor vi udforsker de unikke egenskaber og bidrag til den globale kaffe scene.

Syd- og Mellemamerika

Brasilien: Verdens kaffe land

Brasilien, som står for næsten 30% af verdens kaffeproduktion, er kendt for sit ideelle klima i Mina Gerais-regionen, der frembringer kaffe af konstant høj kvalitet. Denne region er hjertet af Brasiliens kaffeproduktion, hvor tradition møder innovation.

Colombia: Arabica-kaffens Hjem

Med 2,4 mio. mennesker økonomisk afhængige af kaffeproduktionen er Colombia synonymt med kvalitetskaffe. Det unikke klima og geografi giver perfekte betingelser for at dyrke Arabica-kaffe, der er elsket verden over.

Guatemala og Nicaragua: Højlandets Skatte

Guatemalas vulkanske jorde og Nicaraguas SHG (Strictly High Grown) bønner frembringer nogle af de mest eftertragtede kaffesorter med rig smag og komplekse noter.

Asien: Robusta bønnens rige

Vietnam: Robusta bønnens kaffe land

Som verdens tredje største kaffeproducent dominerer Vietnam med sine kraftfulde og intense Robusta-bønner, der udgør en væsentlig del af den globale kaffeproduktion.

Indonesien: Rig på smag

Indonesien er berømt for sine fyldige Robusta-bønner med noter af nødder og chokolade, hvilket bidrager til landets status som en nøglespiller på kaffemarkedet.

Afrika: Kaffens vugge

Etiopien og Kenya: Diversitet og kvalitet

Etiopien, kaffens oprindelsesland, og Kenya, kendt for sin højkvalitets kaffe, er begge centrale for den afrikanske kaffeproduktion, der byder på unikke smagsprofiler og traditionelle dyrkningsmetoder.

Uganda og Tanzania: Robusta og Arabica's hjem

Uganda, verdens største Robusta-producent, og Tanzania, med sin rige historie inden for kaffeproduktion, spiller vigtige roller i Afrikas bidrag til kaffe verdenen.

Kaffe er mere end blot en drik; det er en global rejse, der bringer forskellige kulturer og traditioner sammen i hver kop. Fra de højeste bjerge i Colombia til de vulkanske skråninger i Guatemala og de historiske marker i Etiopien og Kenya, bidrager hver region med sin unikke smag til den rige tapestry af kaffe.

Opdag vores udvalg af kaffer fra hele verden og oplev selv de forskellige smage og traditioner. Se alle vores kaffer her.

← Ældre post Nyere post →

Kaffeviden

RSS
Koffein i kaffen er det mest naturlige stimulans. Læs her hos Copenhagen Coffee Dealers

Koffein i kaffe - Sådan påvirker det din sundhed og velvære

Af Copenhagen Coffee Dealers

Koffein i kaffe - Sådan påvirker det din sundhed og velvære Koffein i kaffe er mere end blot en morgenrutine; det er en integreret del...

Læs mere
Hvor kommer kaffen fra? Læs den spændende historie om kaffen her.

Kaffens historie - Hvor kommer kaffen fra?

Af COPENHAGEN COFFEE DEALERS

Oprindelsen af kaffe Spørgsmålet "Hvor kommer kaffen fra?" fører os tilbage til kaffens fascinerende begyndelse. "Kaffe", afledt af det arabiske "qahwa", refererer ikke kun til...

Læs mere

Friskristet kaffe

 
500g mørkristet kaffe fra Brasilien, ideel for kaffeelskere, der søger en dyb og intens smagsoplevelse
nyhed
 
500g eksklusiv lysristet kaffe fra Tanzania, ideel for dem, der elsker en mild og aromatisk kaffeoplevelse
stempelkaffe
 
500g abonnementspakke af friskristet colombiansk kaffe, ideel til kaffeelskere der værdsætter dybde og kompleksitet
bestseller
 
500g friskristede espresso bønner fra Rwanda, ideelle til at skabe en rig og smagfuld espresso
Spar 18%