Efteråret er her, og med det kommer sæsonens mest populære drik – pumpkin spiced latte. Hvis du vil nyde den kolde version af denne efterårsfavorit, så introducerer vi dig til opskriften på Iced Pumpkin Spiced Latte, lavet med vores mellemristede kaffe fra Rwanda. Denne kaffe tilføjer delikate frugtnoter af mango og appelsin, som giver en ekstra dimension til drikken og komplimenterer de varme efterårskrydderier perfekt.
Ingredienser:
- 1 espresso shot eller stærk brygget kaffe (brug mellemristet kaffe fra Rwanda)
- 2 spsk græskarpuré
- 1 spsk ahornsirup
- 1/2 tsk græskarkrydderi (kan erstattes med kanel, ingefær, og muskatnød)
- 1/2 kop mælk eller mælkefri alternativ
- Isterninger
- Flødeskum til topping (valgfrit)
Fremgangsmåde:
- Bryg din espresso eller stærk kaffe med vores mellemristede kaffe fra Rwanda og lad den køle af.
- I en shaker eller en skål, bland græskarpuré, ahornsirup og græskarkrydderi.
- Tilsæt kaffe og mælk til blandingen, og ryst eller rør godt sammen.
- Hæld blandingen over et glas fyldt med isterninger.
- Top eventuelt med flødeskum og et drys græskarkrydderi for ekstra luksus.
Nyd den perfekte Iced Pumpkin Spiced Latte
Denne iced pumpkin spiced latte er den perfekte måde at få efterårets smage, kombineret med de frugtige undertoner fra vores mellemristede kaffe fra Rwanda. Perfekt til en eftermiddagspause, som dessertdrik eller bare for at fejre efteråret med en kølig og velsmagende latte.
Se vores forskellige kaffer her.